De Auto Bolhuis Autoverzekering

Auto Bolhuis Autoverzekering is een verzekering met een klantgerichte aanpak. Wij luisteren naar u en wij denken met u mee. Of het nu gaat om het aanvragen van een verzekering, wijzigen van gegevens of om het afwikkelen en herstellen van eventuele schades. En dit alles tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke premie. Kortom, bij Auto Bolhuis Autoverzekering bent u van zorgeloos rijplezier verzekerd!

Auto Bolhuis Autoverzekering is een initiatief van N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij en Carmeleon BV. Vanzelfsprekend kunt u via deze site een autoverzekering berekenen en aanvragen. En dat geldt natuurlijk voor alle automerken. De verzekering is uniek vanwege de combinatie tussen een scherpe concurrerende premie en een ruim pakket aan polisvoorwaarden waar u als verzekeringnemer pas écht iets aan heeft. Denkt u bijvoorbeeld aan een (maximaal) vijf jaar aanschafwaarde garantie, geen eigen risico, gratis vervangende auto, dezelfde korting voor uw tweede auto en nog veel meer.

De volledige administratie is in beheer van Anac Backoffice, gevestigd in Eindhoven. Daar staat een deskundig team voor u klaar die al uw vragen en meldingen vakkundig en op correcte wijze kunnen afhandelen. Risicodrager is N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij

Dienstenwijzer
In de Dienstenwijzer geeft Auto Bolhuis Autoverzekering inzicht in haar dienstverlening, voor wat betreft de consument. De Dienstenwijzer is in overeenstemming met de eisen die de Wet financieel toezicht (Wft) aan ons stelt. De letterlijke tekst van de dienstenwijzer kunt u hier lezen.

Wat verwachten wij van u?
Bij alles wat u van ons vraagt, vragen wij van u dat u ons correct en volledig informeert. Wanneer u bepaalde gevraagde gegevens niet of niet juist invult, kan dit consequenties hebben voor de dekking en dus de eventuele (schade-)uitkering van de betreffende voorziening. U bent in het geheel zelf verantwoordelijk voor het aangaan en afsluiten van uw verzekering. Hetzelfde geldt voor het wijzigen of opzeggen van verzekeringen.

Elektronisch verzekeren
Sinds 1 juli 2010 is het wettelijk toegestaan om een verzekeringsaanvraag volledig elektronisch af te handelen. Auto Bolhuis kiest voor het elektronisch verzekeren. Dankzij deze efficiënte werkwijze, onze gespecialiseerde kennis en de samenwerking met N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij biedt Auto Bolhuis een 'onvergelijkbare' autoverzekering.

Bereken uw premieContact

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen