Coronavirus Update

Nieuwe Ford Puma Titanium vanaf €339,- per maand Private Lease

 • Ford Puma Titanium Mild Hybrid Private Lease

  Geldig t/m 30 november 2020

  Ford Puma Titanium Mild Hybrid


  De Ford Puma begint bij de Titanium-uitvoering en die uitrusting is bij Ford niet mis. De Titanium beschikt standaard over 17” lichtmetalen velgen, cruise control, parkeersensoren en een luxe multimediasysteem met o.a. Apple CarPlay. Upgraden kun je de Ford Puma ook nog: naar de Titanium X en naar de sportievere ST-Line (X). In de X-uitvoering zijn bijvoorbeeld de velgen met 18” nog een slagje groter en is het multimediasyteem van Bang & Olufsen.

  Private Lease nu deze Ford Puma Titanium Mild Hybrid vanaf €339,- per maand*. Zelfs aan de Wegenwacht is gedacht. Kom langs en kies je kleur, accessoires, kilometrage en looptijd. Dan berekenen wij hoeveel jouw Ford Puma Titanium Mild Hybrid per maand gaat kosten.

  *Alleen beschikbaar voor Particuliere klanten


 • Boek een proefritNeem contact op


  •  


   Aan de inhoud en samenstelling van deze website wordt de grootste zorg besteed. Toch kunnen er fouten in voorkomen.

   Wij behouden ons het recht voor om specificaties, kleuren van de modellen en items te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling.

   Genoteerde prijzen zijn consumenten(advies)prijzen in euro’s en inclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, legeskosten en onvermijdbare kosten rijklaarmaken (zoals nul-beurt, 2 kentekenplaten, in- en uitwendig poetsen en transportkosten).

   Voor bedrijfswagens zijn de catalogusprijzen in euro's, af importeur Amstelveen, exclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, legeskosten en de geadviseerde kosten voor het rijklaarmaken.

   De actieprijs is de totale consumenten(advies)prijs minus eventuele kortingen.

   Voor meer informatie, bekijk onze Verkoopvoorwaarden. Je kunt aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. Evenmin kan Ford Nederland B.V., Ford Credit Nederland B.V. of BNP Paribas Personal Finance B.V. aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste en/of onvolledige informatie op deze website.

   Het auteursrecht op deze website en de daarin getoonde foto’s berust bij Ford Nederland B.V., of een met haar verbonden onderneming. Openbaarmaking of verveelvoudiging van auteursrechtelijk beschermd materiaal is, behoudens wettelijke uitzonderingen, zonder voorafgaande toestemming van de auteursrechthebbende niet toegestaan.

   De wijze waarop wij omgaan met persoonsgegevens is nader omschreven in onze Privacyverklaring.

Andere aanbiedingen waarin je wellicht geïnteresseerd bent...
Algemene voorwaarden Privacy Beleid Vacatures